Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας είναι εδώ για να αναδείξει τα νέα κινηματογραφικά ταλέντα εν τη γενέσει τους και να ενθαρρύνει την δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους ως αυτόνομη κατηγορία που αφορά δημιουργούς κάθε ηλικίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2024  θα πραγματοποιηθεί το 47ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Ώριμο πια, στα 47 του χρόνια, αλλά πάντα νεανικό στην ψυχή, το DISFF ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί τους Έλληνες μικρομηκάδες στην πιο κεφάτη γιορτή του ελληνικού σινεμά, που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης της Δράμας σε ένα ξέφρενο κινηματογραφικό πλατό.

Το 47o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας περιλαμβάνει για το 2024: το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές και Εθνικό  Σπουδαστικό Πρόγραμμα, το διαγωνιστικό πρόγραμμα KIDDO, το Pitching Lab/Forum, το Διεθνές Πρόγραμμα Animation, το Short & Green. Συνεχίζεται το Cinematherapy για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Το Φεστιβάλ Δράμας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί στον κινηματογράφο Ολύμπια και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας (Αίθουσα Αντώνης Παπαδοπουλος), στο θερινό κινηματογράφο Αλέξανδρος, τον κήπο του Πολιτιστικού Χώρου Κύκλωψ που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για την εβδομάδα του Φεστιβάλ, καφέ- πολυχώρο Ελευθερία, καθώς και διαδικτυακά.