Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Το Φεστιβάλ κινηματογράφου της Δράμας για τις μικρού μήκους ταινίες, είναι εδώ για να αναδείξει τα νέα κινηματογραφικά ταλέντα εν τη γενέσει τους και να ενθαρρύνει την δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους ως αυτόνομη κατηγορία που αφορά δημιουργούς κάθε ηλικίας.

Τον Σεπτεμβρίου του 2021 θα πραγματοποιηθεί το 44ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας. Ώριμο πια, στα 44 του χρόνια, αλλά πάντα νεανικό στην ψυχή, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί τους Έλληνες μικρομηκάδες στην πιο κεφάτη γιορτή του ελληνικού σινεμά, που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης της Δράμας σε ένα ξέφρενο κινηματογραφικό πλατό.

Το 44o Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας περιλαμβάνει για το 2021: το Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, το Διεθνές Σπουδαστικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και το Pitching Lab. Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ολύμπια», το Δημοτικό Ωδείο καθώς, και διαδικτυακά.