Χαιρετισμός Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου (2015) - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαιρετισμός Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου (2015)

     

Χαιρετισμός του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους , η κορυφαία έκφραση της 7ης Τέχνης ξεκινά για 38η χρόνια .

Γιορτινές κινηματογραφικές ημέρες γεμάτες ενδιαφέρουσες προβολές , θα γεμίσουν την πόλη μας η οποία δημιούργησε το θεσμό αυτό , τίμησε την 7η Τέχνη και την προέβαλε ως ελεύθερη έκφραση κουλτούρας, δημιουργίας και ξενάγησης στον μαγικό κόσμο της τέχνης.

Με τη σειρά της, αυτή η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή αγαπήθηκε και πλαισιώθηκε από σημαντικότατους δημιουργούς , προκάλεσε την προσοχή και το ενδιαφέρον σε Διεθνές Επίπεδο για την ποιότητά του και αποτέλεσε το έναυσμα για πολλούς νέους δημιουργούς, οι οποίοι σήμερα κάνουν διεθνή καριέρα.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους είναι συνυφασμένο ως χαρακτηριστικό αναγνωρισιμότητας της πόλη μας αφού την έχει τοποθέτηση στις πρώτες θέσεις στο χώρο της τέχνης, γεγονός που εξηγεί και την προθυμία των ενδιαφερομένων να συμμετέχουν σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι κάθε χρόνο προστίθενται νέοι φίλοι .

Βέβαια, το Φεστιβάλ δεν περιορίζεται μόνο στην προβολή ταινιών, πλαισιώνεται επίσης και από παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις από τις οποίες μεταξύ άλλων προσφέρονται ευκαιρίες στους νέους δημιουργούς αλλά και τεχνογνωσία σχετικά με τη βελτίωση του κινηματογραφικού προϊόντος καθώς και με την τεχνολογική εξέλιξη στην παραγωγή των ταινιών.

Σε λίγες ημέρες οι προβολείς θα ανάψουν, οι κινηματογραφιστές θα μας παρουσιάσουν τις προτάσεις τους , η ατμόσφαιρα θα εμποτιστεί από τις ιδιαίτερες αποχρώσεις της κουλτούρας της 7ης Τέχνης και εμείς είμαστε έτοιμοι, να υποδεχθούμε τους φίλους του Φεστιβάλ , στην φιλόξενη πόλη μας και να συγκεραστούμε τα ιδιαίτερα γεννήματα αυτής της εμπειρίας.


Καλώς να βρεθούμε

Χριστόδουλος Μαμσάκος
Δήμαρχος Δράμας
Χορηγοί


Επιστροφή στο περιεχόμενο