Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Ανέστη Τερζή (2015) - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Ανέστη Τερζή (2015)

     

Χαιρετισμός του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού 
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 
κ. Ανέστη Τερζή

Όπως η οικογένεια είναι το κύτταρο της κοινωνίας, έτσι και ο λαός μιας πόλης είναι το κύτταρο του έθνους. 

Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας, η πόλη και ο Δήμος Δράμας αποδεικνύει πως ο πολιτισμός είναι κάτι εξαιρετικά πολύτιμο για να αφεθεί στην τύχη του.

Σε μια εποχή γενικών εκπτώσεων, με τον πολιτισμό να είναι η πρώτη «πολυτέλεια» που περικόπτεται, η Δράμα, για 38 συναπτά έτη, συνεχίζει να «επενδύει» στο νέο αίμα του ελληνικού κινηματογράφου.

Εμείς παίρνουμε την κινηματογραφική και πολιτιστική παράδοση αυτής της πόλης και την πηγαίνουμε παραπέρα, ενδυναμώνοντας φέτος, ακόμα περισσότερο, το διεθνή χαρακτήρα του φεστιβάλ.

Έτσι η πόλη μας μεγαλώνει στον παγκόσμιο χάρτη, φέρνοντας στην πατρίδα μας μια διεθνή θετική δημοσιότητα σε μια εποχή που μόνο αρνητική έχει συγκεντρώσει…

Θέλω να ευχαριστήσω τους συντελεστές του φεστιβάλ, το Υπουργείο Πολιτισμού, τους χορηγούς μας και κυρίως τα νέα παιδιά που εμπιστεύτηκαν στη Δραμινή οικογένεια το ξεκίνημά τους.


Ανέστης Τερζής
Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού-
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ΔράμαςΧορηγοί


Επιστροφή στο περιεχόμενο